Star Trek: Voyager

Baggrundshistorien om ST:VOY

ST:VOY er nok den serie der kommer tættes på To explore strange new worlds, To seek out new life and new civilisations; To boldly go where no one has gone before! Det gør den fordi USS Voyager er så langt fra kendt rum, at det vil tage et menneske liv at komme hjem igen.

Det gør historien meget spændende, for hvordan reagerer man hvis man ved at man aldrig kommer til at se sin familie igen. På den måde kan det minde lidt om Space 1999. En anden ting der også gør historien spændende er at fjender er tvunget til at arbejde sammen. Hvordan vil det udvikle sig, kan man det?

Om selve serien

ST:VOY tager sin begyndelse da Voyager er på jagt efter nogle Maquis. Mens de eftersøger deres rumskib, bliver de sendt over på den anden side af universet. Der møder de det rumskib de jagtede. De beslutter at arbejde sammen - i stedet for at være fjender - om det fælles mål at komme hjem igen. Men der er 70.000 lysår hjemmefra.

Fakta om ST:VOY

Pilotafsnit

1995
Serien sendt1995 - Der produceres stadig
Antal afsnit48Der produceres stadig
Antal sæsoner: 2Der produceres stadig


Da disse sider stadig er under konstruktion, kan der forekomme mangler i beskrivelserne af personerne. Hav venligst lidt tålmodighed.


Medvirkende i ST:VOY

Captain Kathryn Janeway - Kate Mulgrew
Chakotay - Robert Beltran
B'Elanna Torres - Roxann Biggs-Dawson
Kes - Jennifer Lien
Tom Paris - Robert Duncan McNeill
The Doctor - Robert Picardo
Neelix - Ethan Phillips
Tuvok - Tim Russ
Harry Kim - Garrett Wang
USS Voyager
Nog - Aron Eisenberg
Tilbage til hovedmenuen