Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

The final frontier has a new beginning

Serien Enterprise forgår i det 22. århundrede (2151) ca. 150 år fremme i tiden og ca. 100 år før James T. Kirk. Enterprise præsentere os for de tidlige dage med udforskning af rummet. Rejser i rummet er stadig meget nyt og universet, det ukendte, spår om både farer og undere.

Som det bør forventes udviser besætningen på det splinternye stjerneskib Enterprise, glæde og overraskelse over det ting og væsner de støder på, blandet med en sund portion frygt for det ukendte. Da de er blandt de første der udforsker det ydre rum, skal de bevise, at de er klar til livet blandt stjernerne.

Serien udforsker menneskets vej op ad rummets rangstige, der i sidste ende vil skabe Føderationen. Ud over dette er Enterprise den første Star Trek serie, der har en løbende handling fra starten.

I pilotepisoden Broken Bow møder vi en mystisk figur fra fremtiden, og vi møder de genetisk forbedrede Suliban. Disse figurer vil optræde gennem hele første sæson og videre.


Fakta om ST:ENT

Pilot(er):  
Broken Bow I
Broken Bow II

Serien sendt:  
26/09-2001 - 13/05-2005

Antal afsnit:  
98

Antal sæsoner:  
4

Faste roller:  
Scott Stewart Bakula
Jonathan Archer
Connor Trinneer
Charles ''Trip'' Tucker III
John Billingsley
Dr. Phlox
Dominic Keating
Malcolm Reed
Anthony Montgomery
Travis Mayweather
Jolene Blalock
T'Pol
Linda Park
Hoshi Sato
trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Fuglesang & Co


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S