Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

Langt hjem

ST:VOY er nok den serie der kommer tættes på To explore strange new worlds, To seek out new life and new civilisations; To boldly go where no one has gone before! Det gør den fordi USS Voyager er så langt fra kendt rum, at det vil tage et menneskeliv at komme hjem igen.

Det gør historien meget spændende, for hvordan reagerer man hvis man ved at man aldrig kommer til at se sin familie igen. På den måde kan det minde lidt om Space 1999. En anden ting der også gør historien spændende er at fjender er tvunget til at arbejde sammen. Hvordan vil det udvikle sig, kan man det?

Om selve serien:
I det første afsnit - Caretaker - er Voyager på jagt efter nogle frihedskæmpere - The Maquis. Mens de eftersøger deres rumskib, bliver de hentet over på den anden side af galaxen af Caretaker. Her bliver Voyagerbesætningen nød til at samarbejde med besætningen fra Maquisskibet, og da man ødelægger Caretakers rumskib med Maquis rumskibet, er der ingen vej uden om at finde vejen hjem - sammen. En rejse på 70.000 lysår - en rejse, der vil tage en menneskealder.


Fakta om ST:VOY

Pilot(er):  
Caretaker I (Vogteren I)
Caretaker II (Vogteren II)

Serien sendt:  
16/1-1995 - 23/5-2001

Antal afsnit:  
172

Antal sæsoner:  
7

Faste roller:  
Kate Mulgrew
Kathryn Janeway
Robert Beltran
Chakotay
Roxann Biggs-Dawson
B'Elanna Torres
Robert Duncan McNeill
Thomas "Tom" Eugene Paris
Ethan Phillips
Neelix
Robert Picardo
The Doctor
Jeri Lynn Ryan
Seven of Nine - Annika Hansen
Garrett Wang
Harry Kim
Tim Russ
Tuvok
Jennifer Lien
Kes
trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Portopartner.dk


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S