Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

Where no man has gone before...

Serien begynder i år 2266 med James Tiberius Kirk som kaptajn på Enterprise. Da man lavede serien i 1966 var der ikke de tekniske muligheder der er i dag, derfor er det historierne man fokusere på, mere end det er den tekniske kunnen. ST:TOS handler om en fem års mission, hvor man skal tage steder hen, hvor intet menneske har været før og finde nye former for liv. Kort sagt:

To explore strange new worlds, To seek out new life and new civilisations; To boldly go where no man has gone before!

Modsat de nye Star Trek serier er der ikke meget sammenhæng mellem de forskellige afsnit af ST:TOS. Det eneste man kan være sikker på er at det er de samme mennesker der er på broen. Også Stardate er en rodet affære. Serien, der blev skabt af Gene Roddenberry, er grundlaget for det univers der siden hen har skabt grundlaget for film og andre Star Trek serier.

Der findes som noget meget usædvanligt hele to pilot afsnit af ST:TOS. Det første (The Cage) var med Pike som kaptajn. Man besluttede at lave endnu et pilot afsnit, denne gang med Kirk som kaptajn (Where No Man Has Gone Before).

Fakta om ST:TOS

Pilot(er):  
Where No Man Has Gone Before
The Cage

Serien sendt:  
08/09-1966 - 3/7-1969

Antal afsnit:  
80

Antal sæsoner:  
3

Faste roller:  
William Shatner
James T. Kirk
Leonard Nimoy
Spock
DeForest Kelley
Leonard H. McCoy
James Doohan
Montgomery Scott (Scotty)
Walter Koenig
Pavel Andreievich Chekov
George Takei
Hikaru Sulu
Nichelle Nichols
Uhura
trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Fremtiden er begyndt


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S