Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

Downloads til Palm


Enhver trekkie skal have en håndholdt computer, og Palm er én af de platforme, der findes mest Star Trek-relateret software til, og som bringer flest minder om Star Trek frem, når man bruger den.

En Palm er ikke kun født til at kunne beame informationer til en anden Palm, den kan også udstyres med alverdens ekstra programmer og udstyr - for eksempel et elektronisk kompas, der kan give fejlmeldingen "magnetic field distortion" og mene det alvorligt! :-)

Her præsenterer vi i første omgang en samling links til de bedste Star Trek-relaterede Palm-programmer.

Det er meningen, at du skal kunne hente alle filerne direkte fra www.trekkies.dk, men mens vi arbejder på dén lille detalje, skal du ikke snydes for godterne. :-)


Spil
"Trek" er en Palm-version af et af de klassiske Star Trek-spil: Navigér din Enterprise rundt i et antal sektorer på jagt efter klingoner (der er også romulanere med i denne udgave), forsvar stjernebaser og ikke mindst dig selv, når du er under angreb.  Trek er shareware, så du kan prøve det, før du betaler.
Download her.

"Space War" er i store træk samme princip som Trek, det er bare gratis.
Download her.


Informationer
Skærmbillede fra Trekky"Trekky" er en episodeguide over samtlige 178 afsnit af The Next Generation. Brugerfladen har det "rigtige" design, og du kan selvfølgelig søge i teksten. Trekky er helt gratis.
Download her.

Hvis du har fundet ud af, at din Palm kan bruges til at læse på, er næste spørgsmål, hvor du finder noget at læse. Prøv at kigge på nedstående link, hvor du både kan finde fan-fiction, episodeguider og oversigter over klingonske bandeord.
Link her.

 

 For sjov
Skærmbillede fra programmet Tricorder"Tricorder" er et af de vigtige programmer for en trekkie. Det laver ikke spor fornuftigt, men siger som en tricorder og har en masse mærkelige symboler på skærmen. Scan for tachyon-udstråling, check vejret og meget andet. Uundværligt, simpelthen! Tricorder er helt gratis.
Download her.

Ingen af os kan med god samvittighed undvære "TechSoundsHack". Det hed tidligere TrekSoundHack, og så giver navnet næsten også oplysning om, hvad det handler om. Dette hack giver mulighed for at udskifte alle systemlydene med Star Trek-lydeffekter. Få din palm til at lyde af "red alert" når du har en aftale i kalenderen, skift klikkene ud med tricorder-bip og så videre. Desværre shareware, lavet på en måde så nogle af lydene ikke kan vælges, før du betaler, men som det er sædvane med "små" Palm-programmer, er det ikke dyrt ($8).
Afprøv TechSoundsHack.

Programmet "GeekSounds" kan skifte nogle af dine lyde ud med temaer fra forskellige TV-serier og film - og det er gratis.
Download her.

 Scanning i gang i XenoprobeSelvom det ikke direkte har noget med Star Trek at gøre, er programmet "Xenoprobe" uundværligt. Med Xenoprobe kan du bruge din Palm til at scanne folk for, om de skulle være et rumvæsen i forklædning. Man kan ikke klare sig uden nutildags! :-)
Download her.

Et sødt lille program er "Starship". Dette program giver dig din egen lille Enterprise, hvor du kan kommandere rundt med det hele som du har lyst.
Download her.

 

 

 Mere...
Dette var kun et meget lille udsnit af, hvad en trekkie kan finde til sin lommecomputer - og en lommecomputer er kun en lille del af de forskellige computertyper, vi allesammen bruger. Kender du flere gode programmer til Palm - eller har du lyst til at skrive en artikel eller en samling links om Star Trek-programmer til andre systemer, så giv lyd fra dig!
Dato: 03-08-2002  -  Diskuter (6)

Af: Allan Høiberg Medlemsnr.: 251


trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Fremtiden er begyndt


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S