Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

Dit medlemsskab og mailinglister


Som teaseren siger, så får du her grunden.

Men for et par dage siden, blev det opdaget, at det var umuligt for vores medlemmer at logge sig ind på hjemmesiden, da deres medlemsoplysninger ikke var blevet opdaterer, så ifølge hjemmesiden skulle folk ikke kunne komme ind, da deres medlemskab udløb den 28/2/13

Og hvis tingene skulle gå rigtig til, så ville det tage en del tid, hvor folk i mellemtiden stadig ikke ville kunne få adgang til hjemmesiden, da vi i bestyrelsen stadig kun er mennesker og lærer ikke tingene lige så hurtigt, som Data ville gøre.

Så det blev i stedet for besluttet, da der alligevel skulle meldes en masse personer helt ud, for også at gøre arbejdet lettere og kunne gennemføres hurtigere, så folk fik adgang næsten med det sammen - At starte med at melde alle ud, og bagefter genaktivere de medlemmer som havde betalt, samtidigt med at de fik deres udløbsdato og kortfarve ændret manuelt.

Men hvis du derimod, stadig ikke skulle kunne logge ind, og du mener at have betalt, så kontakt bestyrelsen via kontakt foreningen siden her, så vi sammen kan finde forklaringen, da det være grundet en forglemmelsen fra min side ad.

 

P.S. så er det blevet påpeget overfor bestyrelsen, at folk desværre også kommer på en mindre stykket arbejde, da folk selv skal gå ind på ens profil og tilmelde sig mailinglisterne igen, hvilket bestyrelsen beklager. Dette foregår ved, at du inde på din profil, skal framelde dig de enkelte mailinglister, vente 5 (5:00) minutter, tilmelde dig mailinglisterne igen, og efter yderligere 5 minutter burde du være tilmeldt igen.

 

Bestyrelsen i trekkies.dk
Dato: 03-07-2013

Af: trekkies.dk

Kilde: trekkies.dk  


trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Portopartner.dk


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S