Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

Star Trek XI


Film nummer 11 havde verdenspremiere 7. og 8. maj 2009 og bærer simpelthen navnet "Star Trek".


Filmen er blevet mødt med begejstrede anmeldelser og en indtjening, der slår alle rekorder for Star Trek-film.

Filmen handler om besætningen fra den oprindelige Star Trek-serie (TOS) i en tid før den, vi kender - ikke mindst Kirk og Spock fra de er små og til de møder hinanden og gennemfører den første mission sammen.

Kirk ser på rumskibe

Det følger trenden fra TV-serier som Smallville og Merlin, og James Bond-filmen Casino Royale, hvor man tager udgangspunkt i en kendt historie og viser, hvordan personerne udviklede sig til at blive til dem, vi kender.

I menuen til venstre kan du læse mere om filmen.

 

Hvis du er ny i Star Trek-universet kan du på denne hjemmeside finde ud af meget mere om fænomenet, der har begejstret fans over hele verden og nærmest egenhændigt skabt helt nye traditioner for fandom og sat højere standarder for TV-seriers popularitet siden serien startede 1966. Hvis du ikke vidste at Star Trek også omfatter ti andre film, seks TV-serier, tusindvis af Star Trek-bøger, computerspil, fanfilm og meget andet, kan du roligt afsætte lidt tid til at bladre rundt i menuen øverst på siden for at stifte nærmere bekendtskab med Star Trek og universet omkring Star Trek.

 

Når du har set filmen og har besluttet dig for at du hører til blandt de mange millioner Star Trek-fans verden over, er det oplagt at blive medlem af trekkies.dk. For kun 275 kroner om året får du vores medlemsblad Subspace, hvor du kan læse meget mere om Star Trek, du får adgang til medlemsarrangementer, du kan være med på vores debatliste og i vores online-forum om Star Trek og meget mere. Læs mere om, hvem trekkies.dk er, og hvorfor du bør blive medlem under menuen "Foreningen" i toppen af siden. Eller du kan simpelthen melde dig ind i trekkies.dk med det samme. :-)

 
Dato: 17-11-2008

Af: trekkies.dk


trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Portopartner.dk


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S