Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

The Undiscovered Country


DVD coverPå grund af en kæmpe eksplosion på Praxis - en måne der forsyner klingon imperiet med energi - står det klingonske imperium over for sit fald. Det giver Føderationen en mulighed for at indlede fredforhandlingerne med klingonerne. Kansler Gorkon indvilliger i at deltage i fredskonferencen som afholdes af Føderationen.

Spock der har ledet de indledende forhandlinger, foreslår at det bliver Enterprise der skal eskortere kansler Gorkon til konferencen. Det er et forslag som Kirk ikke just er begejstret for, da han stadig føler at man ikke kan stole på klingonerne, især ikke efter at et møde med dem kostede hans søn livet. Men Spock får overtalt Kirk til at deltage i missionen.

Enterprise mødes med det klingonske skib og de to skibe drager af sted mod konferencen. Efter en middag på Enterprise, der ikke just går særlig godt, er de fleste besætnings medlemmer gået i seng. På broen opdager Spock at der er en mærkelig energi-udladning under Enterprise og han kalder Kirk på broen. Men inden de når at finde ud af ret meget, ser det ud som om Enterprise skyder på det klingonske skib. Sammen med McCoy tager Kirk over på det klingongske skib, for at yde assistance. Men de kommer for sent - de kan ikke rede Gorkons liv. Sammen med McCoy bliver Kirk arresteret for mordet på Gorkon.

Efter en kort retssag bliver de to dømt til livsvarigt ophold på den klingonske fængselsplanet Rura Penthe. Men hvad ingen af dem ved, er at Spock har sat en sporings anordning på Kirk, så han kan findes.

På Rura Penthe, den iskolde fængsels planet møder de to Martia, som er kamæleon. Hun har en flugtplan, men planen er ikke en rigtig flugtplan, men en mulighed for at få dem ud i det åbne landskab, så de kan blive skudt under deres flugt.

Men inden den falske flugtplan kan nå at blive ført ud i livet kommer Enterprise og redder Kirk og McCoy. Sikkert ombord på Enterprise vælger Kirk at undlade at kontakte Stjerneflåden, men i stedet at efterforske mordet på Gorkon. De er dog ikke alene, men får hjælp af Kaptajn Sulu, som leder USS Excelsior.

Samtidig fortsætter Gorkons datter Azetbur sin faders arbejde med freden, hvilket bringer hendes liv i fare. Da Kirk og Spock finder ud af dette, bliver de overbevist om at der er en konspirations plan bag det hele, der skal forhindre freden. De lægger en plan for at afsløre den skyldig på Enterprise. Den skyldige viser sig at være Valeris, som er en vulcan som Spock havde store forhåbninger til. Spock får afsløret at det ikke kun er klingonerne der vil stoppe fredsprocessen, der er også Føderationsfolk indblandet.

Enterprise og Excelsior flyver begge til konferencen, men inden de når at kunne komme til selve konferencen, bliver de angrebet af et usynligt skib. Det viser sig at være et klingon skib, under kommando af General Chang. De to føderationsskibe bliver voldsomt beskadigede, inden det lykkes at få ødelagt det klingonske skib.

Fredskonferencen er godt i gang og Kirk når lige at komme ind og forhindre et mord på Føderationspræsidenten. Freden får nu en chance.
Dato: 15-07-2004

Af: André Stæhr Medlemsnr.: 7


trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Fremtiden er begyndt


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S