Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

The Search for Spock


DVD coverUSS Enterprise er på vej til rumdok, for at få repareret skaderne efter kampen med Khan. Kirk sørger stadig over Spocks død. Pludselig lyder alarmen fra Spocks kahyt - nogen er brudt ind. Det viser sig at være McCoy, der taler nærmest i vildelse. Da de endelig ankommer til jorden, bliver McCoy indlagt på hospital, Scotty bliver forflyttet til U.S.S. Excelsior og den nyskabte planet - Genesis - er blevet forbudt område. Samtidig får Kirk at vide at Enterprise er taget ud af tjenesten.

Sarek opsøger Kirk, for at spørge hvorfor Spocks lig ikke var blevet sendt tilbage til Vulcan. Her ville sjæl og krop igen kunne blive forenet på Seleya bjerget. Sarek forlanger at Kirk får fat i kisten med Spocks lig på Genesis planetet, så ceremonien kan gennemføres. Da det er McCoy der har Spocks sjæl, må også McCoy komme til Vulcan.

Stjerneflåden vil dog ikke hjælpe og nægter at lade Enterprise forlade rumdokken. McCoy prøver at hyre et skib til det istedet, men uden succes. Men det slår dog ikke McCoy, Kirk, Scott, Sulu, Uhura og Chekov ud - de beslutter at stjæle Enterprise og gør det. Enterprise skal på en sidste rejse.

Samtidig finder klingonerne ud af der er noget der kaldes Genesis. De frygter at det er et nyt Føderationsvåben, og med kaptajn Kruge i spidsen tager de ud for at finde Genesis.

Ombord på USS Grissom ankommer David Marcus og Saavik til Genesis planeten for at studere den. De opdager hurtigt at der - mod forventning - er liv på planeten. Da de ankommer til planeten for at undersøge dette, finder de Spocks kiste - tom. De begynder at lede og finder drengen Spock, dog uden nogen sjæl.

Pludselig dukker klingonerne op og ødelægger USS Grissom og tager Saavik, Marcus og den unge Spock til fange. Kort efter ankommer USS Enterpise til planeten og der opstår problemer for Kirk. Klingonerne er ikke til at forhandle med og det ender med at Kirks søn Marcus bliver dræbt.

Kirk har ikke andre muligheder end at overgive Enterprise til klingonerne. I en sidste desperat handling sætter de selvdestruktionen til, inden de forlader skibet. På Genesis planeten kan de så se at skibet og de indtrængende klingoner eksplodere.

På planeten firder de ud af at Genesis har sine problemer, for planeten er ved at eksplodere. Samtidig er Spock vokset så han nu har samme alder, som da han i sin tid blev sendt til den evige hvile på planeten. På den klingonske rovfugl er Kruge rasende over sit mandskabs død og han tager ned til planeten for at kæmpe mod Kirk. Kampen falder dog ud til Kirks fordel og Kruge dør. Enterprises besætning mangler et skib for at komme væk, så de bemægtiger sig det klingonske skib.

På Vulcan skal Spock nu have sin sjæl tilbage fra McCoy. Cermonien går godt og Spock kan nu begynde den lange helbredelse.
Dato: 14-07-2004

Af: André Stæhr Medlemsnr.: 7


trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Fremtiden er begyndt


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S