Trekkies.dk (Tilbage til forsiden)


Tilbage til forsidenForeningen TV-serier Kalender Biograffilm Universet Download Billeder Diverse Presse DM i Star Trek Butikken

The Motion Picture


DVD coverDer er en kæmpe sky på vej mod jorden og undervejs opsuger den alt. Det går ud over 3 klingon skibe, og på en nærligende rumstation kan man opleve deres forgæves kamp mod skyen.

På jorden er Enterprise overtaget af en ny kaptajn - kaptajn Will Decker. Men hans tid som kaptajn bliver kort, da jorden er truet og James T. Kirk har fået Enterprise tilbage. Det betyder at Will Decker må træde i baggrunden, noget han ikke er glad for at skulle. På skibet kommer Will Deckers gamle kæreste Ilia.

Enterprise tager afsted mod skyen, efter at McCoy igen er kommet i aktiv tjeneste.

På Vulcan er Spock ved at gennemgå det særlige ritual, der skal fjerne alle følelser. Men ritualet gennemføres aldrig, da Spock fornemmer at der er brug for ham - tilbage på Enterprise.

Enterprise møder skyen, men inden de kan nå at gøre ret meget bliver skibet scannet og Ilia bliver taget bort. Hun kommer dog igen, men ikke helt som sig selv, men som en probe fra skyen, der har til formål at lære mere om dem på Enterprise. Kirk sætter Will Decker til at være guide for Ilia, da Kirk mener at deres særlige forbindelse kan gøre at proben kan lære noget om sig selv og dermed være med til at forhindre at jorden bliver angrebet.

Spock beslutter at udforske skyen nærmere, og tager rumdragt på og forsvinder dybt ind i skyen. Han bliver retuneret og har oplysninger med, der gør at de kan komme helt ind i kernen af skyen.

Her finder de V'Ger. V'Ger er en gammel rumsonde fra jorden (Voyager) der har rejst gennem universet og er blevet ombygget på en planet med levende maskiner. V'ger søger nu efter sin skaber og den eneste løsning for at møde sin skaber rigtigt, er ved at en person bliver et med V'Ger.

Will Decker mener selv at han er den rette til at forenes med maskinen og dermed også med Ilia. Endnu engang er det lykkedes for besætningen på Enterprise at løse en umulig opgave.
Dato: 09-07-2004

Af: André Stæhr Medlemsnr.: 7


trekkies.dk
Postbox 851
2400 København NV

Flere kontaktoplysninger.

Fuglesang & Co


© copyright trekkies.dk 1996-2014 • Hostet af A-Data A/S